søndag 29. april 2012

Tovet sitteunderlag- oppskrift



Garn: Drops Eskimo
Heklenål: nr. 9

Hekle 4 lm, settes i ring med 1 kjm.
10 staver i ringen
Øk i hver maske
Øk i hver 2. maske
Øk i hver 2. maske
Øk i hver 3. maske
Øk i hver 5. maske

Avsluttet med 25 løse lm, som jeg heklet tilbake med kjm i hver m. for å få en hempe.
Inn i vaskemaskinen på vanlig 40 graders vask med Milo.

søndag 22. april 2012

Smetteskjerf




Helt enkelt smetteskjerf heklet i Drops Merino Extra Fine, på heklenål nr.4. Heklet i halvstaver.

Heklet skaut


En veldig. veldig trist og sint jente når hun skjønte at mamma bare skulle ta bilde, vi skulle ikke ut og leke...!

tirsdag 17. april 2012


Igår fikk jeg heklet dette fine babysettet, etter god inspirasjon fra www.bekkibjarnoll.com . Jeg er elendig på å følge oppskrifter, og brukte en annen garntype og dobbelt garn, og så heklet jeg i halvstaver istedenfor fastmasker. Men grunnoppskriften til både hjelmlue og votter er funnet der. Kjempefin blogg med masse gratisoppskrifter, absolutt verdt et besøk! Dette settet er i babyblått, dårlig lys her på morgenkvisten, så fargen ser mest grå ut på bildet. Heklet enda en lue av samme type, men prøvde meg på en litt mindre størrelse, og den ble i rosa. Mangler en kant rundt og så feste tråder, så tok ikke bilde av den.

søndag 15. april 2012

Inspirasjon fra treff!


På treffet i helgen lærte jeg en ny bretteteknikk, og det blir f.eks. en superfin vertinnegave! Her er det akkurat plass til en liten pakke servietter, en fyrstikkeske og noen telys. Men den kan jo fylles med akkurat hva man måtte ønske :) Denne boksen mangler litt pynt utvendig, men det sparer jeg til jeg vet hvem mottakeren blir.

Minieksplosjonskort


Var på scrappetreff i Stavern i helgen, arrangert av Scrappehjertet.no. Første gang jeg var på treff og det var veldig moror og inspirerende! Lagde eksplosjonsboks/kort for første gang, og når jeg kom hjem måtte jeg prøve på en miniversjon av denne, og her er den: Den er kun 5*5cm. Sidene innvendig er ikke helt pyntet ferdig, tenkte at det var greit å vente tiil jeg vet hvem som skal få denne!

mandag 9. april 2012

Hooked on Hoooked Zpaghetti


Kjøpte et nøste med Hoooked Zpaghetti i Sverige i påsken, og jeg er helt hekta! Så morsomt å hekle med, og det blir stilig, og ikke minst går det fort! Må nok handle flere nøster av denne herligheten, i flere farger, har flere prosjekter i hodet, så får vi se hva det blir ut av det. Her er det lillemor som har fått en kurv til Duploen sin, veldig populært! Og med to håndtak fungerte den fint som veske til en liten jålekopp også.

Seleskjørt

Noe som skulle bli et vognteppe, ble istedenfor til et lite skjørt med seler. Veldig fornøyd med forvandlingen :)